Företagstelefoni

Företagstelefoni

Skräddarsydda telefonlösningar med driftsäkerhet för företag.

Vi hjälper er att hitta rätt operatör, abonnemang och växel

Vi på Noll7Noll kan företagande och erbjuder en trygghet genom att ta fram rätt telefonilösning för era behov. En lösning som hjälper er uppnå önskad servicenivå gentemot kunder och har rätt verktyg för att både förenkla er vardag samt att möjliggöra implementation av relevanta uppföljningsverktyg.

Vi ser även till att ni alltid erbjuds service och support av toppklass och säkrar att ni inte binder upp er till någon lösning som låser er verksamhet. Dagens moderna telefonilösningar ska hjälpa er med bolagets affär. Snabbt, användarvänligt och tryggt.

Se vår film om hur vi kan hjälpa dig med telefonlösningar.

Oberoende återförsäljare

Som oberoende återförsäljare samarbetar vi med de ledande operatörerna i landet för att kunna erbjuda rätt funktion och täckning för era önskemål och behov. Olika operatörer har olika styrkor och med vår erfarenhet och kompetens kan vi hjälpa er med att välja rätt operatör för hela bolaget alternativt dela upp medarbetarna med den operatör som passar hon/han bäst. Utan att det medför mer administration för er.

Telefonväxel för små & stora företag

Det finns flertalet funktioner i en modern telefonväxel som gör er kommunikation enklare och mer professionell. Det är dock viktigt att rätt lösning används och att funktionerna är anpassade utefter varje användares behov och kompetens. Som oberoende återförsäljare kan vi erbjuda den bästa lösningen oavsett om ert företag är litet eller stort.

Hårdvara & tillbehör

Dagens mobila kommunikation medför att vi arbetar på allt fler öppna miljöer såsom i kontorslandskap eller utanför vårt kontor. Detta medför att lösningspaketeringen för den hårdvara som erbjuds medarbetare är viktig att ägna en tanke åt.

Vi arbetar med de främsta varumärkena och erbjuder telefoner, skydd, headsets etc. som effektiviserar er kommunikation och som är anpassad utefter hur ni utför ert arbete. Vi hjälper er gärna ta fram förslag på vad som kan ge er den effekt som önskas.

Vi erbjuder även all hårdvara som en funktion inklusive försäkring vilket medför att ni som företag alltid får en fast månadskostnad på all hårdvara inklusive tillbehör oavsett om något händer med de inköpta produkterna.

Det kallar vi enkelt och tryggt företagande.

Supportavtal

Alla våra kunder får självklart vår fulla uppmärksamhet. Som kund kan ni alltid vända er direkt till operatören/leverantören med supportärenden men där finns risken att hamna i telefonkö som tar dyrbar tid. Vi finns ett snabbt samtal eller mail bort, redo att hjälpa er med vad det än kan vara.

Supportavtalet innebär att vi på Noll7Noll tar ett helhetsgrepp för mobil- & fast telefoni, Internet & datatjänster samt hårdvara och växellösningar. Ni spar tid, pengar och kan fokusera på ert dagliga arbete.

Detta gäller i vårt supportavtal:

Obegränsad support via mail & telefon.
En kontaktyta för samtliga ärenden.
Avtalsbevakning.
Distribution av SIM-kort.

SIM-kort på plats hos er tillhandahålls kostnadsfritt.
Uppsägning av mobila abonnentavtal.
Porteringssupport
Hantering av operatörsförändringar.

Försäkringsärenden.
Garantifrågor gällande hårdvara och tillbehör.
Kontinuerliga avstämningar med förbättringsanalysering.

Några av våra kunder

Här visar vi några av våra kunder som är ledande inom sitt område

  • Combiconsult
  • Nordregio
  • Gisys
  • Valtech

Fråga oss om telefonilösningar

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa er med telefonilösningar.

Kontaktuppgifter