Dokumenthantering

Dokumenthantering

Multifunktionsskrivare för stora och små kontor

Vi kan skrivare och dokumenthantering

Vi på Noll7Noll har en lång erfarenhet av skrivare och dokumenthantering och har ett otroligt brett sortiment av skrivare och multifunktionsprodukter, kopieringsmaskiner, etikettskrivare med mjukvaror och tjänster runt dessa.

Detta gör att oberoende av storlek på er verksamhet och organisation, så har vi rätt lösning och rätt skrivare för er.

Miljö

Att få kontroll på sin dokumenthantering kan ge dig stora möjligheter att sänka ditt avtryck på miljön. Vi har verktygen för att få koll på hur mycket Co2 dina skrivare/pappersförbrukning gör av med.

Genom att säkerställa rätt lösning när det kommer till dokumenthanteringen sparar ni som företag tid, pengar och energi.

Vi på Noll7Noll kan erbjuda kopiatorer och skrivare som matchar ditt företags behov, oavsett om ni är ett litet kontor med få utskrifter eller ett stor organisation med behov av flera funktioner och hög hastighet på utskrifterna.

Få utskrifterna precis som du vill ha dem med fantastisk utskriftskvalitet.

Tänk, med våra lösningar så kan du skapa dina egna broschyrer, dina egna kundtidningar och informationsblad eller få dina offerter precis som du vill ha dem i tryckkvalitet. Och detta är hur enkelt som helst, vi berättar jättegärna hur!

Nulägesanalys och Rådgivning:

Vad sägs om att få kontroll? Kontroll på skrivarna, kontroll på hela parken, kontroll på utskrifts volymerna, kontroll på funktionerna och användandet och sist men inte minst kontroll på kostnaderna. Allt detta kan ni få hjälp med! De flesta kan sänka sina kostnader med 25–35%! Kontakta oss nu.

Skanning, Digitalisering, eller hur får jag koll på mina papper/dokument/information?

Informationsflödet ökar hela tiden. En del information får du i digital form via e-mail och andra digitala flöden och en del information får du fortfarande i pappersform. Hur kan du samla ihop det på bästa möjliga sätt. Hur kan du få struktur? Hur kan jag få struktur på SPARA, LAGRA, SÖKA, FINNA. Den här har vi svar på. Med gedigen erfarenhet av skanning och dokumenthantering, så kan vi hjälpa dig få ordning på dina dokument.

Några av våra kunder

Här visar vi några av våra kunder som är ledande inom sitt område.

  • 21 Century Mobile
  • Bankomat Visby
  • Embreis
  • Start &. Generator
  • Clean Drink
  • Brödernas
  • BDF

Kontakta oss, Vi berättar gärna!

Kontakta oss idag för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa er med att dokumenthantering.

Kontaktinformation