Digital Skyltning & Konferensrum

Digital Skyltning & Konferensrum

Digitala skyltar och konferensrum för levande informationsdelning.

Digital skyltning/Digital Signage

Att sprida sin information via ”intelligenta” skärmar, läsplattor och mobiler gör det möjligt att verkligen anpassa informationen/budskapet/ till en specifik målgrupp, situation eller händelse. Digitala skärmar och lösningar finns för alla typer av kontor, butiker, skyltfönster, hotellobbys, eller receptioner.

Vi kan tillhandahålla helhetslösningar med skärmar, mediaspelare, mjukvara och även Art Directors, som hjälper er att komma igång eller underhålla era budskap.

Vill ni få ut ert budskap på ett otroligt smidigt, kraftfullt och modernt sätt, så ta kontakt med oss!

Digital Skyltning

Digital Skyltning är att sprida information via digitala skärmar och mobiler. Oavsett om ditt behov är att sprida information på en kontorsvägg, i en hotellobby, i ett skyltfönster eller i en reception så har vi på Noll7Noll lösningen.

Konferensrum

Möten är vår specialitet och konferensrummet är ett rum man ska vara stolt över! Oavsett om det är ett stort eller litet konferensrum, hörsal eller lektionssal så har vi lösningarna för att ni ska få bästa möjliga möteskvalitet, lärande och upplevelse.

Vi har ett otroligt brett sortiment av AV-utrustning, med hårdvara, mjukvara och duktiga & erfarna installatörer för att få ert konferensrum att inte bara fungera optimalt tekniskt, utan även utseendemässigt.

Vi har:

Skärmar
Ljud
Videoutrustning
Projektorer
Dukar
Mjukvaror
Finansiering

Några av våra kunder

Här visar vi några av våra kunder som är ledande inom sitt område.

  • BankOmat Seaside
  • kastellet
  • Mäklarringen logo
  • Lofsdalen Event logo

Fråga oss om Digital Signage

Vill du bli uppringd av en expert? Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa er med Digital Signage.

Kontaktuppgifter