Om Noll7Noll

Om Noll7Noll

Vi hjälper företag med säkra företagslösningar.

Skräddarsydda kommunikationslösningar som effektiviserar er verksamhet.

Vårt stora mål är att hjälpa små- och medelstora företag att arbeta smartare, bli mer effektiva och därmed också mer lönsamma. Detta gör vi genom med att underlätta vardagen med skräddarsydda lösningar för företag.

Vi har genom lång och bred erfarenhet av företagslösningar fått lärdom om vad som ger effektivitet, trygghet och enkelhet. Som oberoende återförsäljare hjälper vi små och medelstora företag med fullständiga lösningar – från telefoni och dokumenthantering till profil och arbetskläder.

Vi ger dig trygghet som företagare

Vi vill erbjuda dig som kund trygghet genom att ta fram rätt lösning för just ditt behov och se till att du alltid får service och support av högsta kvalitet från oss. Vi säkrar att ni inte binder upp er till lösningar som låser verksamheten.

Noll7noll

Några av våra kunder

Vi har haft förmånen att få hjälpa många fantastiska kunder med kontorslösningar och telefoni.

  • 21
  • Combiconsult
  • Nordregio
  • Ekstrands
  • Clean Drink

Våra tjänster

Företagstelefoni
Företagstelefoni

Vi hjälper er att hitta rätt abonnemang, hårdvara och växel. Skräddarsydda och skalbara telefonlösningar som ger de resultat som önskas.

Läs mer
Dokumenthantering
Dokumenthantering

Vi erbjuder kvalitativa multifunktionsskrivare, etikettskrivare och skrivare som hjälper er effektivisera och optimera arbetsflöden och kostnader gällande utskrifter.

Läs mer
Digital Skyltning/Konferensrum
Digital Skyltning/Konferensrum

Digital skyltning är att sprida intern eller extern information via digitala skärmar. Vi hjälper er med rätt lösning, installation och användarutbildning.

Läs mer
IT Lösningar & IT Säkerhet
IT Lösningar & IT Säkerhet

Vi erbjuder flexibla, moderna och säkra IT lösningar anpassat utefter ert behov. Er säkerhet är prioriterad gällande alla våra lösningar. Med ett stort nätverk av partners och bred internt kompetens hjälper vi er med det som behövs.

Läs mer
Profilprodukter
Profilprodukter

Vi på Noll7Noll hjälper våra kunder med presenter, profilprodukter, arbetskläder och mycket mer.

Läs mer
Kontorsmaterial
Kontorsmaterial

Vi på Noll7Noll erbjuder dig som kund en användarvänlig webshop med snabb leverans, riktigt bra priser och ett brett sortiment av kontorsvaror.

Läs mer
Fikalösningar
Fikalösningar

Vi vill vara din partner och tillföra fikarasten en stund av njutning och kvalité.

Läs mer
Receptionsteknik & Eventteknik
Receptionsteknik & Eventteknik

Vi erbjuder innovativa lösningar för effektiv besökshantering som passar såväl i företagets reception, som hotellets entré eller konferensens incheckning.

Läs mer
Support & service
Support & service

Som kund hos Noll7Noll får du självklart alltid vår fulla uppmärksamhet. Alla lösningar vi erbjuder tar vi fullt ansvar för och ni som kund kan enkelt släppa all administration.

Läs mer

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa er.

Kontakt